Despre noi

„Universul Culturii” – este un proiect media internațional online, nonprofit, ce încurajează și susține literatura, în special, și arta, în general.

Colaborarea cu „Universul Culturii” a fost benevolă și cu titlu gratuit. Publicarea materialelor a reprezintat o modalitate gratuită, de ambele părți, de promovare a autorilor, serviciul de imagine pozitivă adus acestora rămânând scopul principal. Publicarea pe acest site s-a făcut numai cu acordul autorilor, fiecare apariție însemnând totodată și acordul acestora cu condițiile „Universul Culturii”. Preluarea materialelor de pe site-ul „Universul Culturii” poate fi făcută numai cu acceptul autorilor și cu indicarea expresă a sursei. Materialele nu vor fi folosite în alt scop decât cel al publicării, folosirea conținutului sau a unei părți a acestuia în alte scopuri, fiind permisă doar cu acceptul proprietarilor de drept.

Responsabilitatea și răspunderea juridică a conținutului fiecărui articol (poezii, proză, cronici, critici literare, recenzii, pamflete, parabole, aforisme, știri, apariții editoriale, etc.) publicat pe acest site aparține strict autorului.

„Universul Culturii” nu este afiliat nici unui curent sau grupări politice și nici nu face politica vreunui stat, ideologii sau grupări, indiferent de ce natură ar fi aceasta, inclusiv religioasă.

Nu au fost acceptate pentru publicare nici-o creație literară care a susținut un anumit grup politic sau care portretiza într-un mod negativ oricare dintre următoarele subiecte: naționalitate, etnicitate, limba maternă, sex, religie, orientare sexuală, țară/stat. De asemenea, nu au fost publicate creațiile literare care nu au respectat oricare dintre drepturile omului. Ne-am rezervat dreptul de a NU publica orice creație literară care nu a respectat oricare dintre regulile menționate anterior.

Le mulțumim tuturor colaboratorilor și cititorilor noștri, asigurându-i de sinceritatea, respectul și gratitudinea noastră!

Grup Facebook „Universul Culturii”:
https://www.facebook.com/groups/1820745774634659/