Sens giratoriu


Sâmbătă, 12 iunie 2021, Radio ProDiaspora a difuzat, începând cu ora 19, cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Sens giratoriu”, realizată de binecunoscuta interpretă de muzică ușoară, Camelia Florescu. Mai bine de două ore a îmbinat spectaculos muzica ușoară, muzica populară, designerul și poezia culinară cu toate condimentele unei reușite depline.
La rubrica „Zece întrebări de nota zece – O vedetă la microfon”, în această ediție a răspuns invitației, frumoasa și talentata actriță Bianca Brad, care a povestit din culisele vieții de actor, dar și momentele vieții sale personale, pe care ni le-a împărtășit cu emoție și din care toți avem de învățat.
La rubrica românilor excepționali din Diaspora, „Povestea mea”, invitată a emisiunii a fost Patricia Vincent, un designer de succes din Viena, care, în 2016, a fost gratulată cu distincția pentru cel mai bun creator al rochiilor de nuntă din Austria.
În emisine a apărut o rubrică nouă, „Junior Space”, care a vrut să aducă în atenția noastră vlăstari tineri, talentați, primul invitat fiind chitaristul Adam Jenei din Lăpușel – Maramureș.
Rubrica „Sare și piper”, o combinație de umor și poezie culinară a fost un adevărat răsfăț pentru gospodinele noastre și, nu numai. Spre marea mea satisfacție, mi-am auzit numele printre câștigătoarele acestei rubrici. Alături de mine am ascultat cu zâmbetul pe buze poeziile altor două poete talentate. Prima, venită de pe meleagurile Moldovei, Mihaela Cucorada din Iași, născută și crescută la Sulina. Și eu și Mihaela am abordat aceeași temă și anume rețete pescărești, ambele trăind pe meleagurile dunărene. A mai fost premiată și poeta din Țânțăreni, județul Olt, Any Drăgoianu, un nume deja consacrat, cu un desert deliciuos, în versuri.
Fiecare ediție ne ține captivi în lumea muzicii, a picturii, a tradițiilor populare, a designerului, a teatrului, a poeziei și a tot ceea ce înseamnă artă, dar asezonate cu știri și sfaturi utile. Nu lipsesc emoția, voia bună, umorul, frumosul dăruit de invitați, ascutătorilor fideli!
În emisiunea realizată de Camelia Florescu veți descoperi cum gestionăm „Sens giratoriu” din viețile noastre!
Felicitări, talentată cântăreață și poetă!

Autor articol: Sibiana Mirela Antoche, scriitoare și jurnalistă, membră în U.Z.P.R.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.